Terapie tmou opět ve Forbesu


Na počátku března jsem informoval, že se díky Ondrovi Homolovi z firmy Corinth dostala terapie tmou do časopisu Forbes. A teď je terapie tmou ve Forbesu opět, tentokrát se dokonce „provalilo“, že šlo o zkušenosti z pobytu u nás. To je určitě skvělá reklama pro tuto jednoduchou a přitom vysoce efektivní metodu relaxace, sebepoznání a osobnostního posunu. Současně mne to vybízí přidat pár řádek z pozice poskytovatele terapie tmou a opatrovníka, protože mnohé přínosy proudí od klientů rovněž na tuto  „druhou stranu“.
Na třetí místo pomyslné bedny bych dal skutečnost, že od člověka, co přijde do tmy, vždy získám nějakou cennou informaci – tipy na zajímavou knihu, hudbu, místo, informační zdroj, zkušenosti s dalšími metodami sebepoznání aj., aj. Na druhé místo bych umístil něco, co by se dalo nazvat zlepšením kvality mého života: jsem více doma, více v přírodě, jím vegetariánskou stravu, co připravuji do tmy, povídám si denně se zajímavými lidmi. 
Úplně necennější ale je, že z některých lidí kteří do tmy přijdou, se stanou mí blízcí přátelé. Často nejbližší přátelé navíc se schopností posouvat můj život – zrcadlově k tomu, jak dokáže pobyt ve tmě posouvat život jim. Nikdy jsem neměl tolik přátel navíc mně tak blízkých - a za to díky nejvíc. Tak snad přijdeš, Ondro, letos zase... A tady je ten článek: http://www.forbes.cz/jak-jsem-stravil-sedm-dni-v-naproste-tme-a-absolutne-si-vycistil-hlavu