Co máme nového?


Tak co máme nového v Centru terapie tmou? A že jsme se tedy docela dlouho na blogu neozvali..:) Nového je spousta. Začněme výzkumem: Podařilo se nám již třetím rokem zrealizovat výzkum pobytů ve tmě. Tento je jednoznačně nejvýznamnější, protože je zaměřen na zkoumání dvou klíčových hormonů - melatoninu a kortizolu. Bude nám ten tolik lidskému tělu prospěšný melatonin v průběhu pobytů opravdu stoupat? A co se bude dít s kortizolem? Budeme vědět už v srpnu, rádi povíme...

Další novinkou je obměna týmu. Jana se odstěhovala do svého vysněného domu v Bílých Karpatech, do týmu se připojil Michal, jeden z mých nejbližších lidí vůbec. Poznal jsem ho - no samozřejmě ve tmě. Na jeho opatrovnictví jsou už velmi příznivé reakce.

No a prázdniny se blíží, tak co si neužít opravdovou dovolenou, opravdový relax? Pochopitelně ve tmě. Jen přijďte, jste zváni:) Oproti původním úvahám budou přes prázdniny ještě provozovány všechny čtyři pobytové místnosti. Pak možná můj kamarád - soused dům prodá, my zase něco postavíme, prostě se uvidí..

A: děkujeme moc za Váš zájem o pobyt u nás.